Top Line Section
Demo-programinformasjon
free Space
    free Space
Vil du prøve Embla Familie og Slekt helt gratis?
Du kan nå laste ned demo-versjonen av Embla Familie og Slekt versjon9 og prøve før du kjøper.
Demoen tar 50 personer
Demoprogrammet virker nesten helt likt hovedprogrammet. Den eneste forskjellen er at demoen ikke vil ta imot mer enn 50 personer. Når du har lagt inn så mange personer forstår du hvordan programmet virker og har et bedre grunnlag til å bestemme deg for å gå videre og bestille fullversjonen.
Tiden du bruker på demoen vil aldri være bortkastet
Husk at den tiden du bruker på demoen vil aldri være bortkastet. Hvis du bestemmer deg for å oppgradere til fullversjonen vil du fortsette i familitreet der du slapp i demoen og trenger ikke å gjøre noe på nytt. Hvis du derimot finner ut at du ønsker å hoppe over til et annet slektsprogram, kan du lage en Gedcom-fil og overføre hele familietreet ditt. Uansett er den tiden du bruker på demoen aldri bortkastet.
Mister ingen ting når du går videre til fullversjonen
Når du installerer hovedversjonen på toppen av demo-versjonen vil du fortsette der du slapp slik at du ikke trenger å gjøre noe på nytt.
Les inn store Gedcom-filer
Du kan selvfølgelig importere Gedcom-filer også, og de kan gjerne inneholde mer enn 50 personer. Husk bare da at programmet ikke vil gi deg mulighet til å legge inn flere personer eller å redigere noe i familietreet. Redigeringsmulighetene er da satt ut av funksjon og familietreet blir da kun lesbart. Hvis du har et annet slektsprogram, kan det være en god test for å se om Embla Familie og Slekt klarer å lese inn all informasjon.
Kan jeg bruke dette slektsprogrammet?
Embla Familie og Slekt v9 er laget for Windows. Men det er heller ikke alle versjonene av Windows som du kan bruke. Hvis du har følgende Windows versjoner, så kan du bruke Embla Familie og Slekt v9 - WinXP, Vista, Windows7 og Windows8. Eldre Windows-versjoner kan ikke benyttes. Det er heller ikke mulig å bruke MAC eller Macintosh maskiner. Utover det må du ha minimum 1024 x 768 punkter på skjermen, mus, tastatur og 256 MB Ram (minne i datamaskinen).
Men er ikke dette vanskelig? Ikke i det hele tatt - se her!
Hvis du ikke er en dreven databruker og er usikker på om du klarer å komme i gang med et slektsprogram, så bør du se på "nybegynner-panelet" i Embla Familie og Slekt. Her blir du ført fram med små skritt slik at du forstår hva du gjør.
Legg inn navn - bestem om det er en kvinne eller mann - ...heisann, bilder kommer fram helt automatisk - dette blir gøy. Og gøy skal det være å holde på med denne spennende hobbyen. Vi garanterer at du klarer å legge inn din aller nærmeste familie med navn og bilder før fem minutter er gått.
For ekstra god innføring til programmet kan du se vår presentasjon for nybegynnere. Husk at det tar noe tid før presentasjonen starter. Start presentasjonen ved å klikke her.

free Space